Blogger Backgrounds

11 aprilie 2011

Încercare


Ultimii aproape doi ani din viața mea au fost o încercare (și când spun „încercare” vreau să spun că mi-a fost greu, greu cu adevărat).

Mi i-am petrecut luptând pentru fiecare moment de fericire câștigat și pentru fiecare secundă în care m-am simțit împăcată cu mine însămi și cu alegerile mele.

Am stat pe net la nesfârșit, am dat de miliarde de ori F5 paginii de Facebook (de parcă cineva, într-un anume moment, ar fi putut să-mi dea răspunsul pe care-l așteptam, atâta vreme cât nu știam nici măcar întrebarea), am trimis miliarde de sms-uri tâmpite, am frânt inimi, am început să merg pe drumuri și le-am abandonat.

Am discutat pe chat miliarde de ori același detaliu din trecut, până când mi-am căpiat prietenii, care au rămas acolo, însă, alături de nebuniile și urcatul meu, aproape zinic, pe pereți.

Am fumat, am băut (nu vorbim despre sex, pentru că acesta este totuși un loc public!), am pierdut o grămadă de timp făcând nimic altceva decât plângându-mi de milă.

Dar toate acestea au meritat și vor merita. Nu sunt încă „acolo”, dar voi fi, pentru că mi-am dat timp să mă cunosc și acum încerc să-mi dau șansa să fiu sinceră cu mine.

O să mă privesc în curând în oglinda vieții mele și o să-mi placă ce o să văd. 

Niciun comentariu: