Blogger Backgrounds

14 septembrie 2011

După 10 ani


Se spune că învățăm câte ceva din fiecare situație prin care trecem în viață. Așa o fi. Azi i s-a oferit unei colege de serviciu (în cadru festiv) un cadou și o felicitare drăguță, căci se mărită în week-end. Și în timp ce ascultam urările care i se făceau (ceva din Octavio Paz, cu căsătoria e un vertigo de bunăvoie), mi-am amintit că acum zece ani, era într-o vineri, mă pregăteam să mă mărit. Pe 15, that is.

Au trecut zece ani de atunci și cinci de când sunt divorțată; încă nu mă pot gândi la două lucruri mai benefice în viața mea decât acestea două (poate doar faptul că cineva m-a făcut să plec din țară, acum aproape patru ani), și mi s-a părut ironic că ele sunt legate de același om.

Descoperirea m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva există oameni buni în viața noastră și oameni răi (mă refer aici la ei în sensul de „toxic”). 

Dacă e așa, o să consider că este un semn faptul că fix azi m-am apucat să închid o ușă care mă lega de alt om. Nu e rău pentru un deceniu, am realizat niște chestii dintre care cea mai importantă e că pot să accept sau nu diverse situații. Eu zic că m-am descurcat. Să bem în cinstea mea!

Un comentariu:

Laura spunea...

Daca ai realizat asta si o pui in aplicare sa stii ca este mare lucru!

cu drag,

Laura