Blogger Backgrounds

12 mai 2010

Despre sex

Dacă m-aş mobiliza să scriu despre sex, serios, o carte (adică mai multe), în afară de faptul că aş face o grămadă de bani şi aş inspira nenumărate filme erotice, mi-aş teroriza puţintei cititori care mă citesc şi care nu-şi imaginează, desigur, adevărata dimensiune a acestui subiect în viaţa mea.
Dacă m-aş mobiliza să scriu despre sex şi aş avea curajul să pun aici – unde toţi ştiţi cine sunt – senzaţii, trăiri, dorinţe, crâmpeie, mi-aş deschide o nouă portiţă, spre celălalt orizont, pe care-l pândesc de câţiva ani buni de după colţ.
Dacă m-aş mobiliza să scriu despre sex, aş suci minţile cititorilor ocazionali, le-aş trezi poftele acelea pe care şi le ascund sub masca intelectuală şi le-aş produce teribile gânduri necurate, pe care apoi, de altfel, le-aş cultiva cu o nesimţire diabolică.
Dacă m-aş mobiliza să scriu despre sex, aş scăpa de anumite cuvinte nespuse şi aş obţine, poate, răspunsurile la întrebările pe care mi le pun acum, ca, de exemplu, „când eu aveam 25 de ani, sexul – practicat – era la fel de mişto/mai puţin mişto”? Şi, mai ales, de ce nu-mi amintesc cum era?
Păcat însă, că nu par a mă mobiliza să scriu despre sex poate şi pentru că, nu-i aşa, chiar aş avea ce să spun şi, atunci, n-aş mai avea timp să-l fac... Spirituală mai sunt!

4 comentarii:

Mauricia spunea...

Pentru toti sexul are o dimensiune considerabila. E drept de multe ori comparabila cu pudoarea si cumintenia noastra.
Senxatiile sexuale sunt dintre cele mai tari, daca nu cumva chiar incomparabil de tari.
Apar si ganduri necurate, e drept. Dintre ele cel mai diabolic mi se pare gelozia.
Era mult mai "misto" sexul la 25 de ani! Nici eu nu-mi aduc aminte detaliile cu care sa pot argumenta ce mi se pare oricum indiscutabil.
Cine ajunge sa stie intr-adevar ce este sexul, stie, intr-adevar, ca e nevoie de timp pentru asa ceva. Cand sa ma si scrii!? Mauricia

vvritz spunea...

Păi da, când să mai şi scrii? Revin în alt format, poate mă găseşti.

Mihai spunea...

Cautand netul dupa "rabdarea e o virtute" am ajuns la blogul tau. Despre cuvantul si subiectul de discutie "sex" este clar ca atrage atentia. Dovada ca ma face si pe mine sa pun si eu acest comentariu.
Poate va fi primul blog pe care sa il vizitez, de la inventarea acestei forme de exprimare.
S-ar putea zice ca nu merita efortul sa atragi pe cineva cu "sex"-ul, fie acesta si un vizitator pe blog.
Dar daca suntem la varsta cand inca ne mai aducem aminte de cum era amorul/sexul la 25 de ani, ar fi pacat sa nu lasi undeva scris pareri si simtiri de care sa iti aduci aminte si sa nu se zica vag "parca era mai bun sex-ul la 25 de ani, sau parca la 27, eram 'de vina' pt. asta eu sau partenera/partenerul, sau locul/momentul, sau tehnica?"

vvritz spunea...

@Mihai: Abia acum ţi-am văzut comentariul. Aş răspunde cu dragă inimă, dar nu înţeleg exact întrebarea.