Blogger Backgrounds

22 martie 2010

Aştept optimismul

Azi am avut o zi ca porcu' (postul anterior e un pic lămuritor). Toată lumea a vrut ca eu să termin "acum" diverse prostii - care, desigur, nu erau pe lista MEA de priorităţi, eu ştiind mai bine ce am de făcut per total. În fine, la sală nu m-am dus că ploua şi mi-a fost lene, mi-era foame când am ajuns acasă, drept care am mâncat (deşi nu aşa se slăbeşte, chiar dimpotrivă), pe mess s-a plâns toată lumea de câte ceva (în afară de mama, care pictează şi desenează cu o vervă de invidiat), aşa că abia aştept să mă culc să văd dacă mâine mă ia careva cu ceva pozitiv.
Pe bune, nici eu n-am bani (am chiar datorii), mi-e dor de casă, sunt singură, am acele două kile în plus pe care le urăsc din toată inima, vreau să citesc şi nu apuc, vreau să scriu şi nu am răbdare, vreau să mă întorc acasă şi n-am curaj... Mai sunt şi îndrăgostită fără speranţă de habar n-am cine (presupun că de ideea de a fi îndrăgostită).
Privim şi noi un pic partea bună a vieţii? Puţin optimism.
Pun interdicţie în următoarele zile la veşti triste. Iertaţi-mă, o vreme, plouă de multe luni aici, m-a nins în România, o să mă depresez şi atunci o să vă prost-dispun eu pe voi.

3 comentarii:

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Fără veşti triste, promit :) Voiam doar să-ţi spun că uneori, după cea mai proastă zi, vine ziua cea mai bună :) Dar trebuie să avem înţelepciunea de-a o recunoaşte... Ai un gând bun de la mine, dacă te ajută :)

Anonim spunea...

draga mea draga, uite, eu nu am mai intrat pe mail sa comunic cu lumea de foarte multa vreme,dar, pentru ca tu ai nevoie de un strop de optimism, iata-ma-s! ma pregatesc asiduu pentru operatie (de azi intr-o luna), o sa rizi, nu am emotii. sau...inca nu am. sper sa nu ma apuce ca pe mine se si vede cind ma emotionez si ma scoate des la "clo". spuneam ca nu am intrat de mult sa mai scriu unuia si altuia insa nu am avut timp. am fost pe munte aproape in fiecare zi si pe orice vreme. daca iti spun ca m-am inscris la un concurs...de schi! vineri si simbata am distractie pe partie! sa-mi tii pumnii! desi nu am nici o sansa nici macar la locul 5...eu m-am bagat! vreau sa-ti spun ca de aseara am emotii...copilul o sa concureze si el, dar nu ne comparam.bill ramine la galerie.sarind de la una la alta, fara a fi coerenta, iti spun ca viata e foarte frumoasa (tu stii asta, dar trebuie sa ti-o reaminteasca cineva din timp in timp), lucruri frumoase se intimpla mereu si oriunde imprejurul nostru, important este sa vedem asta, faptul ca esti indragostita,(te invidiez pentru senzatiile alea si pentru ca mergi la sala!!!)toate astea te mentin in forma. eu nu as fi reusit niciodata sa "evadez" de atitea ori ca tine si pe asa distante. eroina neeroina, nu cred ca eram in stare, asa ca...fruntea sus, astenia de primavara si depresiile sint pe noi (dar noi nu le bagam in seama, nu-i asa!?)si nu trebuie sa ne lasam prada lor, fa in continuare ceea ce iti place , fii vesela si traieste fiecare zi cit poti tu de intens! te pup si sa stii ca nu esti singura! eu sint cu tine si ma uit ce faci, ai grija! pup! tine-mi pumnii! o sa ma distrez de o sa rup partia in doua! trebuie sa aiba si cei din galerie un motiv de distractie, nu-i asa? heheheh aaaa! daca vrei sa slabesti, sau sa te ajuti sa faci asta, sfatul meu (ca functioneaza, altfel nu spuneam!) dimineata la trezire, chiar cind ai cascat ochii, baga un pahar de 250ml cu apa (eu o lasa de cu seara pe noptiera sa aibe o temp potrivita dimi-si sa ma obisnuiesc cu paharul pe noptiera pentru vremea cu proteza hahaha). atentie insa! cam la max 20 min...te scoate! hahahha sanatate curata! hai te pup!


remember!
I"M watching you!
g

vvritz spunea...

Nu m-am depresat, am făcut o chestie matură (vai!) şi am rezolvat problema care mă stresa.