Blogger Backgrounds

18 octombrie 2009

Eu, eu am făcut asta!

Sâmbătă m-am dus la magazinul chinzesc de la colţ să cumpăr o grămadă de mărunţişuri care să mă ajute să termin cu instalatul în noua casă (au trecut trei săptămâni şi eu eram tot cu cutii). Cumpăr eu un d-ăla de scurs farfurii şi încă nişte şmecherii, ies şi după ce traversez strada arunc bonul de casă în coşul de gunoi. Ajung acasă, scurgătorul de farfurii era prea mare (bucătăria, după ce că e americană, mai e şi liliputană). Mă sucesc, mă învârt, caut bonul de casă pentru a înapoia produsul, nu-l găsesc. Într-un final îmi amintesc unde e. Şi ies din casă, mă duc ţintă la coşul de gunoi – noroc că e din ăla deschis, nu ca în România, aştept să plece toţi oamenii de pe stradă şi... iau bonul de acolo. Eu, eu am făcut asta. Am râs toată după-masă pe tema asta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si ce? s-a rezolvat problema? da! asta conteaza. de ce sa ne cramponam de rahaturi, cind lucrurile simple sint la'ndemina noasta... incearca sa extrapolezi un pic(intimplarea de azi) in zonele care te intereseaza si te streseaza si ai sa fii o persoana cu si mai mult succes! ;~)
g.
life is simple things!
aaa! crezi da daca te-ar fi zarit careva (sigut cineva te-a vazut "in action"), ti-ar fi zis ceva?! eu nu cred. cine te-a vazut, a fost acolo, sus, si nu "reactioneaza" decit la fapte rele. ;~)

vvritz spunea...

tu, pe mine m-a distrat cumplit!