Blogger Backgrounds

26 februarie 2008

Poze din copilarie

Cine stie pana la ce varsta am fost copii si cand ne-am facut adolescenti sau altceva? Eu adult nu m-am facut niciodata si nici n-a fost asta intentia mea (spre disperarea mamei, n-am nici o indoiala). Dar macar am invatat, pe la 30 de ani, sa zic NU.
Din perioada cand clar am fost copii, am primit de la prietena mea din Sinaia niste fotografii. Asa ma emotionez cand ma gandesc cati ani au trecut de atunci si ca acesta este anul in care implinesc 34… Mai e un pic pana la 35. Singurul lucru care ma relaxeaza este ca D. implineste primul varsta asta, si dupa el J., asa ca am de unde sa culeg impresii.

In salcie e chiar Gaba, de la care le-am primit, iar balconul din dreapta sus, este cel de la sufrageria mea (nu mai avem apartamentul acela de ceva ani, dar tot drag imi e).

La carnaval, cred ca in ultimul an de generala, deci pe la 13 - 14 ani, e Marcel (care juca fotbal), eu (J. a zis ca sunt neschimbata, doar ca atunci eram grozav de slaba), Gaba, Manu si Ione (un baiat de care-mi placea mult).

In poza de la munte eu si Gaba stam sprijinite de bara, eu trista rau, ea doar obosita, cred, iar spre perete, mai sus pe scara, se vede si Oana.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ehe...alea vremuri...comunism curat , dar plin de momente din acelea care-ti ramin pe veci in suflet...
aia din salcie , da , eu eram , cred ca tocmai luasem vacanta ,se incheiase clasa a V-a !!! -pe frunte aveam cravata de pionier !!!
in poza aia in fata cabanei, intradevar, oana este in dreapta sus , noi sprijinite de balustrada , insa ce nu se vede -valentina avea un pui de catel sau pisica negru, in brate ...nu stiu cum aparuse creatura ...
la carnaval,de fapt era "reuniune"!
acolo era sa nu fiu...
facusem ceva nasol pe la scoala si mama mi-a interzis sa merg la acel carnaval/reuniune...
sufeream ,cind mama a venit la mine in camera si m-a intrebat la ce ora incepe si daca am cu ce sa ma imbrac.i-am spus ca nu ,dupa care a luat 2 saci de rafie,noi ,un cordon , o foargeca , ruj si ceva smacuri pentru ochi si in 10 minute eram gata de carnaval!
devenisem un ...CARTOF!
a dost distractiv, toti m-au recunoscut in secunda 1,dupa adidasii cu care eram incaltata! ( mama ,era pe atunci , mare scula de bascula la ICRTI-BV,cunoscatorii stiu despre ce vorbesc)
ce imi aduc aminte foarte bine , este ca am facut poza cu manuela si valentina si vali ,(simt si acum )avea miinile foarte reci!
daca imi aduc aminte si de altele...

Anonim spunea...

Thirty-five is when you finally get your head together and your body starts falling apart.
- Caryn Leschen
:))
i.