Blogger Backgrounds

27 septembrie 2009

Post-Cohen

N-am mai scris nimic pentru că încă nu ştiu dacă a fost o idee bună sau proastă respectivul concert. Oricum, mă mut dintr-un apartament în altul, sunt răcită cobză şi însuşi procesul de mutare e extrem de deprimant.

5 comentarii:

sabinuca spunea...

asta e unul dintre cele mai faine posturi ale tale. am ras, am simtit oarece nostalgie gandindu=ma la propriile-mi sus-uri si jos-uri si m-am trezit intrebandu-ma daca acum sunt jos sau sus. ei, deci cel putin din punctul asta de vedere stai mai bine. ce e rau in a fi jos? oricum e mai firesc, gravitatia ne trage mereu in... jos, de ce naiba sa ne mai opunem? si vorba aia, mai jos de atat nu poti ajunge, spun unii. oare asa sa fie? problema e cu sus-ul, se pare ca sunt unii care vor mereu tot mai sus. se vede ca n-au mancat salam cu soia cu noi, jeje. dar draga mea, enjoy the smell of the dust, it;s way better than the stardust. you have sth to dream about, the rest is history, sau bullthit, dar enough cu cliseele. si cu toate astea, nu ma pot abtine, mai imi vine unu, din greseala in greseala spre victoria finala. oare? stii ca-s cinica, nu ma lua in seama. aun asi, tu tranquila, aqui nunca pasa nada...si-apoi, sus jos, ce mai conteaza, cand ai lift (hmmm, vb invidia din mine...)

vvritz spunea...

BEZME!!! Te scot la un mojito în Gracia, că acum e aproape, când mă calmez şi dezbatem îndeaproape. Dar mă bucur că ţi-o plăcut!

metro rider spunea...

cand beti mojito in Gracia sa va bucurati ca sunteti acolo si sa va ganditi ca altii si-ar dori-o mult de tot :)

vvritz spunea...

@Alice: Da, ştiu asta. Doar că sunt momente când aş da orice să fiu în compania prietenilor şi nu a unui pahar rece de alcool. Şi, desigur, putem face exact ce dorim, atâta timp cât luptăm pentru asta. Deci sunt aici pentru că vreau...

metro rider spunea...

vvritz, ma pui pe ganduri mai mult decat iti imaginezi...