La ce mare bucătară sunt io, mi s-ar părea o ruşine maximă să nu învăţ să gătesc cremă catalană (mai ales că-mi place de mor). Şi aşa descoperii că printre ingrediente se regăseşte... mălaiul! Credeam că doar prin părţile noastre se foloseşte.
Ceea ce-mi aminteşte de faptul că mi-a povestit cineva că în Republica Moldova mămăliga este prezentată drept fel naţional. Mda.
22 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
alo, se aude acolo in ultimul rand?! pai nu e frumos, domne, vorbesti despre bunatati si nu zici reteta... cum vine asta... si eu care ma gandeam ca dau la schimb o reteta faina de cheese cake. na, asa nu mai dau nimic. o tin toata pentru mine :D
@nevasta: Am dat-o, e pe link la mălai... Ie-te: http://spanishfood.about.com/od/dessertssweets/r/cremacatalanar.htm
Şi da, aia de cheese cake would be lovely. Numa' să nu fie cu sirop de arţar, că n-am de unde să-l scot.
vezi ca am auzit io ca se gaseste sirop de artar! undeva...cum sa-ti explic io...mergi inainte, si prima la dreapta cum ai intrat in canada, gasesti siropul! ...mda, io sint...
g
Mamaliga ESTE fel national in Moldova. Doar ca cei care o prezinta ca atare se considera romani :)
Sa vezi in Aragon ce bucatarie au...m-am ingrasat 7 kile :D
Trimiteți un comentariu