Blogger Backgrounds

10 septembrie 2008

Discuţii

Am fost aseară la un vin cu un amic din România venit aici în vacanţă. Un amic ziarist, cu cultură, vocabular, stil şi interes în discuţii. Şi, la sfârşitul celor trei ore de vorbit despre orice (marea gaură neagră ce va să vină, conchistadori, Viena), am înţeles că astea sunt discuţiile pe care doar doi români le pot purta şi care îmi lipsesc mult.

6 comentarii:

monsoux spunea...

ei, lasaţi, că ar mai fi şi alte naţii capabile. Eu aş reformula aşa: "Am înţeles că astea-s discuţiile pe care le pot avea doar cu un român".

vvritz spunea...

@monsoux: hahahaha. bine mă, să fie nuanţa ta.

Anonim spunea...

uite ca nu a venit nicio gaura mare, or of any other color for that matter (pun).

tocma' genul asta de discutii imi da dureri de cap cand sunt la romanica. pe de alta parte, cam cum zice monsoux: am un amic brazilian cu care port acelasi gen de discutii. ba chiar si cu un chinez.
no relationship between those two, whatsoever.
;)

vvritz spunea...

din câte m-am prins eu, nici nu s-a clintit firu' de iarbă.
şi, ca să merg pe vorba neoaşă românească, dacă doi îmi zic că m-am îmbătat, mă duc să mă culc.
io o ţin pe a mea, că mi-au lipsit genul ăsta de discuţii, ca şi cele despre sex pe care le purtam cu fetele. mă rog, sunt oarecum neadaptată.
notă: am aflat de sindromul imigrantului începător, care, într-un grup de imigranţi începători de alte naţii ajunge să discute despre... limbă? am făcut sondaj de opinie şi rezultă că e ca obiceiul ăla românesc: ce vorbesc femeile când n-au ce? despre sarcină. dar bărbaţii? despre armată.

Anonim spunea...

nu mai tin mine, e mult de atunci. de cand am fost incepator in ale emigratiei.

vvritz spunea...

@wandering elf: măcar atât, să ştiu că trece... :D