Blogger Backgrounds

31 martie 2011

Chestiune de vârstă


„Nu știu ce să zic, nu e deloc ușor să găsești pe cineva... Am cunoscut bărbați cu un bagaj emoțional incredibil de greu, mă simțeam ca și cum aș fi avut încă un job. Era un stres, nu o plăcere. Nu e deloc ușor să găsești pe cineva la vârsta asta...”
„Nici la asta”, zâmbesc eu binevoitoare.
Ea are aproape dublul vârstei mele, e o femeie foarte frumoasă și deșteaptă, căreia i-a murit soțul acum câțiva ani.

27 martie 2011

Să nu mă părăsești!

Am văzut azi un film. Cartea o citisem acum câțiva ani. Și mi-a plăcut. Și filmul mi s-a părut încântăror. Și când am ieșit de la film, am văzut un afiș al altui film de un autor născut la Kosovo. Am înțeles cuvântul „zena” din titlu și m-am bucurat. Că am trăit cum și ce am trăit și că trăiesc ce și cum trăiesc.

25 martie 2011

Rața

Am patru rațe de cauciuc pe birou, trei mici, galbene, și una mare, tot galbenă (e mama lor). Sunt un cadou de la Alex și distracția colegilor. Când Natalia sau Ema sunt triste, le dau câte o rață, să stea la ele „în vacanță”.
Aseară am primit de la Anto o rață nouă, citez „magică”. În întunericul din barul în care mi-a înmânat-o părea maro. Nu e, e roșu închis.
Strânsă în palme de către Desi, și-a schimbat culoarea și a devenit... argintie. Iar Desi mi-a spus: „e ca din povestea cu rățușca cea urâtă care devine frumoasă când se face mare”. Dada, ca în poveste, ce frumos! Deși eu cred că asta devine frumoasă de la căldură. De la căldura omenească.

16 martie 2011

No comment

”- Viaja a Transilvania, el corazón de Rumanía, para conocer el país Drácula. Estarás 4 noches en hoteles de 4*, con traslados y guía en castellano para que lo disfrutes al máximo.
- Conoce los lugares donde la leyenda del vampiro se convirtió en realidad.
- Visita una de las zonas de Rumanía más famosas del planeta y... Conviértete en un experto en vampirología.”

And the image, that speaks more than a thousand words.

04 martie 2011

It took me 3 years...

To understand that in this company (maybe in the entire country) it is of no importance to have a task done correctly, so that is passes by 100% YOUR OWN quality control.
If it is done "bastante bien" we declared closed! Come on...